Meld je aan voor onze informatiesessie

Volthera indak voorbeeld 1-1

INFORMATIEAVOND

Leuk dat je aanwezig wilt zijn tijdens onze  kosteloze en geheel vrijblijvende, online informatiesessie en/of informatieavond van Volthera. Wij geven je in één avond graag meer informatie over het Volthera systeem. 

Maar eerst; wat is Volthera?
Volthera is een compleet PVT-systeem waarmee je je woning kan voorzien van elektriciteit én warmte. Het systeem bestaat uit een PVT-paneel, een warmtepomp van Vaillant, een omvormer en een boilervat

Informatieavonden

Tijdens deze avond praten we je in ongeveer 2 uur tijd bij over alle ins & outs van Volthera. Ben jij benieuwd welke subsidies van kracht zijn op Volthera, wat de gemiddelde terugverdientijd is en of het systeem ook werkt bij sneeuw/regen en bewolking? Kom daarnaast het systeem in real life bewonderen!

De informatieavond begint om 19.30 en eindigt rond 21.30. Uiteraard is er ruimte om vragen te stellen aan onze specialisten.

Online informatiesessie

Om je van de juiste informatie te kunnen voorzien, organiseren wij twee online informatiesessies. Namelijk voor bestaande woningen en nieuwbouwwoningen.

Bestaande woningen

Ben jij van plan om jouw woning te gaan verduurzamen of ben je daar misschien al mee bezig? Dan wil je natuurlijk zo veel mogelijk informatie over de verschillende systemen. 

Tijdens de online informatiesessies praten we je in 45 minuten tijd bij over alle ins & outs van Volthera. We behandelen dezelfde onderwerpen als bij de informatieavonden, maar dan in een online versie! 

De sessie start op verschillende data om 19.00 en eindigt rond 19.45. Uiteraard is er ruimte om vragen te stellen aan onze specialisten.

Nieuwbouw woningen

Ga je nieuwbouwen? Dan weet je vast al dat de woning niet meer over een gasaansluiting mag beschikken. Je zal dus op zoek moeten naar een alternatief. Een PVT-systeem is zo'n alternatief. 

Tijdens een van online informatiesessies praten we je in 45 minuten tijd bij over alle ins & outs van Volthera. Wil jij graag weten in welk stadium van de bouw je een keuze moet maken voor een systeem? Hoeveel ruimte het systeem in beslag neemt? Of je rekening moet houden met vergunningen? En wil je meer weten over de subsidies voor het Volthera systeem? Schrijf je dan in voor de online informatiesessie nieuwbouw. 

De sessie start op verschillende data om 20.00 en eindigt rond 21.00. Uiteraard is er ruimte om vragen te stellen aan onze specialisten.

Meer informatie
Wil je eerst meer weten over hoe je duurzaam energie kan opwekken? Download dan het e-book ''duurzame energie opwekken''

Download het e-book hier.