Meld je aan voor onze informatiesessie

Volthera indak voorbeeld 1-1

INFORMATIEAVOND

*Vanwege het Coronavirus bieden wij momenteel alleen online informatiesessies aan. Via het formulier kun je je hiervoor inschrijven op de datum van jouw voorkeur. Je ontvangt na inschrijving de details van ons per mail. 

Leuk dat je aanwezig wilt zijn tijdens onze  kosteloze en geheel vrijblijvende, online informatiesessie van Alius. Wij geven je in één avond graag meer informatie over het Volthera systeem. 

Maar eerst; wat is Volthera?
Volthera is een compleet PVT-systeem waarmee je je woning kan voorzien van elektriciteit én warmte. Het systeem bestaat uit een PVT-paneel, een warmtepomp van Vaillant, een omvormer en een boilervat. De oplossing is perfect voor als je je woning wil verduurzamen en/of wil besparen op je energie- en gasrekening. Ook voor nieuw te bouwen woningen die geen gasaansluiting meer mogen is dit de ideale oplossing. 

Wil je nog meer weten over het Volthera systeem?  Tijdens een van online informatiesessies praten we je in 1 uur tijd bij over alle ins & outs van Volthera. Ben jij benieuwd welke subsidies van kracht zijn op Volthera, wat de gemiddelde terugverdientijd is en of het systeem ook werkt bij sneeuw/regen en bewolking? Schrijf je dan in voor dit webinar


Heb jij nog vragen? Tijdens en na de informatiesessie krijg je de kans om deze door één van onze specialisten te laten beantwoorden.

De sessie start op de verschillende data om 19.30. De sessie zal ongeveer een uur duren en daarna zal nog gedurende 30 minuten tijd zijn om je vragen te beantwoorden.